Spring Wardrobe Essentials

Η άνοιξη σχεδόν έφτασε και μαζί της φέρνει και ένα κύμα ανανέωσης και φρεσκάδας! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποχωριζόμαστε τα βαριά και χειμωνιάτικα ρούχα και αρχίζουμε να φοράμε πιο ελαφριά και ανοιχτόχρωμα, προτιμώντας πάντα ρούχα που μας ανεβάζουν τη διάθεση! Οτιδήποτε σκουρόχρωμο είναι απαγορευτικό και πως όχι άλλωστε αφού και μόνο βλέποντας τον ηλιόλουστο καιρό παρασύρεσαι και θες παντού αλλαγές γύρω σου, στο χώρο σου, στα ρούχα σου, στο μακιγιάζ σου... Έτσι σήμερα και εγώ θα μοιραστώ μαζί σας τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για αυτή την εποχή! 





SHOP THE LOOK

Σίγουρα το must have αυτής της εποχής είναι ένα ανοιχτόχρωμο σακάκι. Μπορείς να το φορέσεις απ' το πρωί, συνδυάζοντας το με ένα πιο casual look, δίνοντας έτσι αυτό το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση σου, ενώ μπορείς να το κρατήσεις ως το βράδυ καθώς ταιριάζει απόλυτα και με πιο βραδινά outfit.

Απαραίτητο επίσης είναι ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι ή τζιν καθώς πάει με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις σε πολλές περιστάσεις. Ταιριάζοντας το κάθε φορά με διαφορετικά ρούχα και αξεσουάρ μπορείς να κάνεις εξ ολοκλήρου μια νέα εμφάνιση.

Επόμενο αγαπημένο μου κομμάτι για την εποχή είναι το πουκάμισο! Φέτος θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πουκάμισα και μπορείς πραγματικά να τα φορέσεις όλες τις ώρες ανάλογα με το πως θα επιλέξεις να τα συνδυάσεις.

Άλλο ένα αγαπημένο και απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα σου αυτή την εποχή είναι τα sneakers. Συνδυάζονται εύκολα με casual look και μπορείς να τα φοράς πολλές ώρες στη δουλειά ακόμα και σε βόλτα, ενώ παράλληλα σου προσφέρουν άνεση και στυλ.

Τέλος ένα βασικό γυναικείο στοιχείο που χρειάζεται επίσης ανανέωση αυτή την περίοδο είναι η τσάντα σου! Μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα σε παλ και γήινους τόνους ώστε να είναι ευκολοσυνδίαστη και να σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις.


Συγκέντρωσα μερικές ακόμα αγαπημένες οικονομικές προτάσεις, για να πάρετε ιδέες, που μπορείτε να βρείτε τώρα στα μαγαζιά και να ψωνίσετε. Κάντε scroll και κλικ για να τα δείτε! 

 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πολύ ωραίες επιλογές Ρία! Ειδικά η τσάντα , την λάτρεψα!

    Φιλιά
    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes