Minimalist Makeup Essentials





Σας έχω ξαναμιλήσει για τον μινιμαλισμό σαν τρόπο ζωής. Καιρό τώρα προσπαθώ να τον υιοθετώ στην καθημερινότητα μου και στα πράγματα γύρω μου. Εκτός του ότι βοηθάει να ζεις σε έναν πιο πρακτικό χώρο, σε βοηθάει να ζεις και πιο ήρεμα και παραγωγικά τη ζωή σου.


Με αυτήν τη λογική λοιπόν σκέφτηκα να σας παρουσιάσω τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου, ώστε να βοηθάνε εσένα στην καθημερινότητα σου και στο να ετοιμαστείς, αλλά να σου γλιτώνουν επίσης χώρο και χρόνο! (Κάνε κλικ στο καθένα για λεπτομέρειες)


Foundation
Χρειάζεσαι ένα make up σίγουρα στη συλλογή σου καθώς αποτελεί τη βάση για το μακιγιάζ. Αυτό μπορεί να είναι σε υγρή μορφή ή σε μορφή πούδρας γιατί ίσως να μην έχεις ανάγκη από κάλυψη. Αν έχεις πάρει σοβαρά την ιδέα του μινιμαλισμού μπορείς να επιλέξεις και ένα προϊόν δύο σε ένα, συνδυάζοντας έτσι makeup και πούδρα μαζί γλιτώνοντας και χώρο απ' το νεσεσέρ σου!

My Picks




Blush

Πολλές επιλογές, διαφορετικές εποχές και διάθεση, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα και λογικό είναι! Επέλεξε να προσθέσεις τότε στη συλλογή σου μια παλέτα ρουζ, έχοντας συγκεντρωμένες σε ένα μέρος όλες τις επιλογές σου.

My Picks




Mascara
Μία μάσκαρα σε μαύρο χρώμα που να δίνει όγκο, μήκος και καμπύλες είναι ο τέλειος συνδυασμός που ψάχνουμε όλες. Βρες μία που να τα κάνει όλα λοιπόν! Έτσι κι αλλιώς έχουν τόσο μικρή διάρκεια ζωής που είναι κρίμα να χαλάνε και να τις πετάς..


My Picks





Eyeshadows


Εδώ και αν υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξεις, γιατί θα θες τις καθημερινές αλλά και αυτές για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, για βραδυνή έξοδο! Η λύση είναι πάλι να τις συγκεντρώσεις όλες σε μια παλέτα. Επέλεξε μια παλέτα με ποικιλία χρωμάτων που να ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες.


My Picks




Lipstick

Εδώ θα φανώ λίγο large και θα σας εξηγήσω το λόγο! Ναι μεν η επιλογή μιας παλέτας, όπως και προηγουμένως, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση, αλλά για τα κραγιόν δεν είναι και η πιο πρακτική επιλογή καθώς πιάνουν χώρο και χρειάζεσαι απαραίτητα και πινελάκι για την εφαρμογή του. (Κι αυτό το κάνει απαγορευτικό να το έχεις μαζί σου σε μια έξοδο!) Οπότε εδώ αυτό που έχω να προτείνω είναι να έχεις 5 κραγιόν στη συλλογή σου! Ένα nude καθημερινό σε ροζ και καφέ απόχρωση. Άλλα δύο έντονα σε μπορντό-κόκκινη απόχρωση και καφέ για το βράδυ. Το 5ο μια ενδιάμεση απόχρωση που να λειτουργεί σαν πασπαρτού. Έτσι με 5 κραγιόν, συνδυάζοντας τα όλα με διαφορετικό τρόπο μεταξύ τους, μπορείς να δημιουργήσεις ένα σωρό νέα χρώματα!

My Picks




Pencils

Χρειάζεσαι μόνο 2 μολύβια! Ένα μαύρο για τα μάτια ή αιλάινερ και ένα σε φυσική απόχρωση για περίγραμμα στα χείλη.

My Picks






Όπως είδατε με 11 πράγματα μπορείς να έχεις ένα ολοκληρωμένο σετ μακιγιάζ! Για κάποιους μπορεί να φαντάζουν λίγα, με την έννοια του μινιμαλισμού ίσως να φαίνονται και πολλά! Αλλά είπα να το διατηρήσω σε φυσιολογικά πλαίσια και να μη σας τρομάξω καθώς για ένα απλό, φυσικό, καθημερινό μακιγιάζ χρειάζεσαι και χρησιμοποιείς και πολύ λιγότερα!


Σημείωση
Όλα τα προϊόντα που επέλεξα είναι cruelty free! Ξέρω ότι για κάποιες αυτό μπορεί να μη σημαίνει κάτι, αλλά πιστεύω πως απ' τη στιγμή που έχεις την επιλογή επέλεξε να διαθέσεις τα χρήματα σου εκεί που δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των ζώων. 


Αυτά είχα να σας προτείνω για σήμερα! Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο. Εσείς πόσα προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε στην καθημερινότητα σας;




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes