Christmas outfit ideas | Lookbook

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν και δεν έχεις προλάβει να πας ακόμα στα μαγαζιά, να ρίξεις μια ματιά για τα ψώνια που έχεις να κάνεις, ώστε να είσαι έτοιμη για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Γι΄αυτό είμαι εγώ εδώ να δούμε μαζί τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά και να πάρεις μια ιδέα για το τι μπορείς να βρεις φέτος αλλά και που θα το βρεις και να ενημερωθείς για τις φετινές τάσεις της μόδας!

Έτσι αν προτιμάς ένα all time classic look, μπορείς να βρεις ολόσωμες φόρμες που θα σε βγάλουν απ' τη δύσκολη θέση να επιλέξεις και να συνδυάσεις πολλά κομμάτια μαζί, για να ολοκληρώσεις το look σου. Επιλέγοντας μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ είσαι έτοιμη για το γιορτινό τραπέζι και ξέρεις ότι θα τη φορέσεις παραπάνω από μια φορές, γιατί είναι κάτι που θα σου μείνει και μπορείς να το φορέσεις εύκολα σε κάθε περίσταση!


Η πρόταση μου
Μακριά φόρμα κρεπ λαιμόκοψη βε από Bershka


Αν θες να είσαι in fashion για μια εντυπωσιακή εμφάνιση προτίμησε ένα φόρεμα με λάμψεις. Θα βρεις πολλές παραλλαγές φέτος που να εξυπηρετούν το στυλ σου την ηλικία σου και να κολακεύουν τον σωματότυπο σου.

Η πρόταση μου

Κοντό γυαλιστερό μονοκόμματο φόρεμα από Pull & Bear


Η μόδα φέτος επιτάσσει μεταλλιζέ οπότε αν είσαι εκκεντρική και θες να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος! Θα βρεις αρκετά μακρυά και κοντά φορέματα σε μεταλλιζέ τόνους. Για να ολοκληρώσεις το look σου συνδύασε το με μαύρα και πρόσθεσε μικρά διακριτικά κοσμήματα που δε τραβούν τα βλέμματα. Οτιδήποτε πέρα από αυτό νομίζω θα ήταν υπερβολή!

Η πρόταση μου

Φόρεμα πλισέ μεταλλιζέ με σταυρωτές ράντες από Bershka


Δυναμικό comeback έχουν κάνει και οι πούλιες, οπότε αν είσαι φαν του αστραφτερού και θες να κάνεις μια λαμπερή εμφάνιση και να ξεχωρίσεις μπορείς να βρεις φορέματα σε διάφορους τόνους για να διαλέξεις.

Η πρόταση μου

 
Μακρύ φόρεμα με πούλιες από Zara


Υπάρχουν βέβαια και ένα σωρό άλλες επιλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και budget. (Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε από που είναι και την τιμή του)






                      


Εσύ που προτιμάς πιο safe εμφανίσεις στο ντύσιμο σου, μπορείς να τολμήσεις επιλέγοντας να υιοθετήσεις τα στοιχεία που επιτάσσει η φετινή μόδα, στα παπούτσια ή στα αξεσουάρ σου.







Πως σας φαίνονται; Θα φορούσατε κάποιο από αυτά; Αν σας άρεσε αυτό το ποστ αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω για να ετοιμάσω περισσότερα στο μέλλον! 

Καλές αγορές!


SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes