DIY gel ματιών με αλόη


Γεια σας σήμερα σας έχω ένα νέο beauty DIY που χρειάζεται μόνο 2 υλικά για να το φτιάξεις! Όπως είδατε και απ' τον τίτλο περιέχει αλόη, που όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές της δράσεις για την επιδερμίδα μας! Έχει ταυτόχρονα πολλές καλλυντικές χρήσεις, ενώ κάνει πολύ καλό και στον οργανισμό μας γενικότερα.

Ήθελα λοιπόν μια κρέμα ματιών σε μορφή τζελ και αμέσως το μυαλό μου πήγε στην αλόη. Έπειτα γνώριζα για την χρήση του αμυγδαλέλαιου στην περιοχή των ματιών και πως βοηθά στην μείωση των μαύρων κύκλων. Οπότε τι απέμενε, απ' το να αναμείξω αυτά τα δύο υλικά μαζί, συνδυάζοντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Υλικά
2 κουταλιές τζελ αλόης
2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο
1 κάψουλα βιταμίνης Ε (προαιρετικά)

Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα τοποθετούμε σε ένα βαζάκι. Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα με τον παράμεσο γύρω από τα μάτια μας και τη διατηρούμε στο ψυγείο. Αν χρησιμοποιήσετε την βιταμίνη Ε έχει διάρκεια ζωής μέχρι 6 μήνες.

Λίγα μυστικά ακόμα...
Αν τη θέλετε λιγότερο ή περισσότερο λιπαρή προσαρμόστε την αναλογία του αμυγδαλέλαιου ανάλογα με τα γούστα σας.



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes