Constellation Nail Art



Γεια σας!! Την αγάπη μου για τα μεταλλικά χρώματα σας την έχω πει; και για τους αστερισμούς τώρα τελευταία.. πολλές αγάπες μαζεύονται όσο πάει.. Αλλά ναι, σήμερα θα φτιάξουμε ένα εύκολο και γρήγορο nail art με αστερισμούς. Επέλεξα μεταλλικό χρώμα γιατί μου αρέσουν τα μεταλλικά χρώματα στα νύχια χειμώνα καλοκαίρι. (Δημιουργώ τη δική μου τάση μόδας όπως καταλαβαίνετε.. χαχα) Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο μανικιούρ το εμπνεύστηκα από μια φωτογραφία που είδα στο Instagram και αμέσως αποφάσισα να το φτιάξω και να το μοιραστώ μαζί σας.

Θα χρειαστείτε:
μανό μεταλλικής απόχρωσης
μαύρο ακρυλικό χρώμα
πινελάκι ή οδοντογλυφίδα
dotting tool ή τσιμπιδάκι για τα μαλλιά

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.



Όπως είδατε η διαδικασία είναι πολύ απλή ως συνήθως. Και όπως λέω πάντα, αν μπορώ να το φτιάξω εγώ σίγουρα μπορείτε κι εσείς!



Πριν μερικές μέρες προμηθεύτηκα ακρυλικά χρώματα από μια επίσκεψη μου στα jumbo, σίγουρα θα τα έχετε δει τα συγκεκριμένα. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να φτιάξω σχέδια στα νύχια με ακρυλικά χρώματα και όχι με μανό. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσεις σχέδια στα νύχια γιατί δουλεύονται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τα μανό! Δε στεγνώνουν, με αποτέλεσμα να κολλάνε, όταν τα έχεις λίγα λεπτά παραπάνω εκτεθειμένα στον αέρα συγκριτικά με τα μανό. Τα αραιώνεις με νερό και αν δε πέτυχες το σχέδιο με τη πρώτη απλά το σκουπίζεις με λίγο νερό και ζωγραφίζεις το σχέδιο σου απ' την αρχή! Σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο με τα μανό θα έπρεπε να ξεβάψεις και να βάψεις απ΄ την αρχή το νύχι σου. Οπότε καταλαβαίνετε πόσο χρόνο γλιτώνεις και πόσο πιο πρακτικά είναι. Σαν ακρυλικά χρώματα για ζωγραφική δε ξέρω πως είναι, αλλά για τα νύχια σίγουρα περνάνε τη δοκιμασία! 

Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και ελπίζω να σας άρεσε και να πήρατε έμπνευση για μια δική σας δημιουργία.

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά!



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow
SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes