Fruit Infused Waters | Αποτοξινωτικό νερό



Νερό, η νούμερο ένα πηγή ενυδάτωσης μας, που αυτούς ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ! Πως θα σου φαινόταν μαζί με την κατανάλωση του, να κάνεις ταυτόχρονα και αποτοξίνωση που όλοι ξέρουμε πόσο ωφέλιμη είναι για τον οργανισμό μας; Με αυτόν τον τρόπο πέρα του ότι ενυδατώνεις τον οργανισμό σου και τον αποτοξινώνεις φυσικά, αρωματίζεις ταυτόχρονα το νερό σου προσδίδοντας του μια διαφορετική γεύση ανάλογα με τα γούστα σου, ώστε να καταναλώνεται πιο ευχάριστα! Πολλά τα ποτήρια που πρέπει να καταναλώνουμε ημερησίως και πολλοί είναι οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να πιουν την ημερήσια ποσότητα. Έτσι μ' αυτόν τον τρόπο ίσως είναι πιο εύκολος ο στόχος να επιτευχθεί!

Πάμε να δούμε μερικούς συνδυασμούς που μπορείς να επιλέξεις:

Νερό με λεμόνι και αγγούρι
1 λεμόνι
1/2 αγγούρι

Κόβουμε τα υλικά σε φέτες και τα τοποθετούμε σε μια κανάτα με νερό για 1-2 ώρες στο ψυγείο.


Νερό με μήλο και κανέλα
1 μήλο
μερικά στικ ή σκόνη κανέλας

Πλένουμε και κόβουμε το μήλo σε φέτες και το τοποθετούμε στην κανάτα. Προσθέτουμε την κανέλα και γεμίζουμε την κανάτα με νερό. Αφήνουμε για μερικές ώρες στο ψυγείο πριν τη κατανάλωση.


Νερό με φράουλες και ακτινίδια
2 ακτινίδια
μερικές φράουλες

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε φέτες. Τοποθετούμε τις φράουλες και τα ακτινίδια σε μια κανάτα την οποία στη συνέχεια γεμίζουμε με νερό και την αφήνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.


Νερό με αλόη
1 φλυτζ. νερό
2 κουτ. σ. χυμό λεμονιού
2 κουτ. σ. ζελέ αλόης

Χωρίζουμε ένα φύλλο αλόης στη μέση και απομακρύνουμε με ένα κουτάλι το ζελέ. Το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ για περίπου ένα λεπτό. Έπειτα τοποθετούμε το νερό αλόης στο ψυγείο και προαιρετικά μπορούμε να του προσθέσουμε όποιο φρούτο ή λαχανικό θέλουμε.


Νερό με καρπούζι
καρπούζι

Κόβουμε λίγο καρπούζι σε κύβους ώστε να καλύπτει το 1/4 μιας κανάτας. Γεμίζουμε την υπόλοιπη κανάτα με νερό και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.




Έτσι αν προσπαθείς να χάσεις βάρος και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου για να δείχνεις και να αισθάνεσαι πιο υγιής, με αυτόν τον απλό τρόπο μπορείς να το πετύχεις! Αφού με την προσθήκη μερικών συστατικών στο νερό σου, δίνεις ένα boost στον οργανισμό σου, βοηθώντας τον να αποβάλει τις τοξίνες και να λάμψει! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

4 σχόλια :

  1. Υπέροχες προτάσεις ενυδάτωσης ... ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας Ρία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειοι συνδυασμοί! Δεν ξέρω τι να πρωτο-διαλέξω! Νομίζω θα ξεκινήσω με το καρπούζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή επιλογή, ειδικά για τώρα το καλοκαίρι!!

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes