Rose Gold nail art | 4 Easy & Minimal Nail Designs



Γεια σας! Στο σημερινό #DIYFriday σας ετοίμασα ένα εύκολο και γρήγορο nail tutorial, με 4 πολύ εύκολα μίνιμαλ σχέδια για τα νύχια, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες στο σπίτι! Λατρεύω το ροζ χρυσό σας το έχω ξαναπεί και αυτό το χρώμα επέλεξα για τα σημερινά σχέδια που θα σας δείξω..

Νομίζω είναι ένα χρώμα που κολακεύει πολύ τα χέρια οποιασδήποτε απόχρωσης δέρματος, δίνοντας ταυτόχρονα μια πιο elegant αίσθηση. Αφού έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι και τους καλοκαιρινούς μήνες αγαπάμε τα μεταλλικά χρώματα πάνω μας, καθώς είναι αρκετά κολακευτικά σε συνδυασμό με το μαύρισμα και σίγουρα είναι μια επιλογή που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.

Θα χρειαστείτε:
ροζ χρυσό μανό
πινελάκι ή οδοντογλυφίδα

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.




Αυτό ήταν το #DIYFriday αυτής της εβδομάδας και είδαμε πως να φτιάξουμε 4 διαφορετικά σχέδια νυχιών τα οποία είναι πολύ εύκολα, μίνιμαλ και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες χωρίς να τραβούν τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα προσθέτουν μια δόση λάμψης και κομψότητας στα άκρα κάνοντας τα να φαίνονται περιποιημένα.



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes