DIY Braided Hoop Earrings



Γεια σας και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα #DIYFriday! Κοίτα να δεις που 7 μέρες μετά ήρθε πάλι Παρασκευή και έφτασε η ώρα για άλλο ένα DIY project που ετοίμασα για να σας παρουσιάσω! (χαχα) Ελπίζω να είστε όλοι καλά και ευδιάθετοι όπως εγώ τώρα που γράφω αυτό το post.. Σήμερα λοιπόν όπως θα είδατε (απ' την εικόνα και τον τίτλο) θα φτιάξουμε σκουλαρίκια που είναι πάρα πολύ εύκολα να φτιαχτούν. Ξέρεις να πλέκεις (πλεξούδα, μη φανταστείς); Αν ναι, τότε σίγουρα μπορείς και να τα φτιάξεις! Και αφού τελείωσα με τις παρενθέσεις και τους σχολιασμούς, πάμε να δούμε τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε κι εσείς τους δικούς σας πλεχτούς κρίκους.

Θα χρειαστείτε:
σύρμα 0,8 mm
κοπτάκι
λίμα
2 κουμπώματα


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο.



Όπως είδατε η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να τα κατασκευάσετε με ότι χρώμα σύρμα θέλετε είτε ασημί όπως εγώ, είτε χρυσό και να προσαρμόσετε το μέγεθος των διαστάσεων, των αρχικών συρμάτων που κόψατε, ανάλογα με το πόσο μεγάλους θέλετε τους κρίκους σας.




Το σύρμα που χρησιμοποίησα ήταν μέτριας σκληρότητας και αν δεν είστε λίγο εξοικειωμένοι ίσως να σας δυσκολέψει στο πλέξιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μαλακό σύρμα για μεγαλύτερη ευκολία. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύρμα πάχους από 0,6-1 mm για διαφορετικό αποτέλεσμα, αν και το 0,8 είναι το πιο κατάλληλο επειδή μπαίνει και στο αυτί. Εξαρτάται τι εξυπηρετεί τον καθένα.




Αυτό ήταν το project του σημερινού #DIYFriday και ελπίζω να σας άρεσε! Εύχομαι να σας έδωσα έμπνευση και σήμερα για μια δική σας κατασκευή! Πείτε μου πως σας φάνηκε στα σχόλια από κάτω ή αν έχετε κάποια απορία και θα χαρώ να σας απαντήσω.

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! 



Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes