Online Shopping | Boohoo

Γεια σας! Σήμερα θα μιλήσουμε για online αγορές! Ενώ παλιότερα “φοβόμασταν” να αγοράσουμε πράγματα μέσω ίντερνετ, νομίζω πια πως ένα μεγάλο μέρος των αγορών που κάνουμε γίνεται μέσω αυτού. Γιατί; Γιατί είναι πιο εύκολο, μέσα σε λίγα λεπτά, να πας βόλτα με τις άκρες των δακτύλων σου σε πολλά περισσότερα μαγαζιά και να διαλέξεις μέσα από μεγαλύτερη ποικιλία, πράγματα που απευθύνονται στο προσωπικό σου γούστο και στυλ, τα οποία βέβαια πολλές φορές δε μπορείς να τα βρεις κοντά σου. Πέρα όμως απ' αυτό, συνήθως καταφεύγουμε στο online shopping, εξαιτίας του ότι βρίσκουμε καλύτερες τιμές σε παρόμοια προϊόντα που στην περιοχή μας τα βλέπουμε πιο ακριβά.

Με αυτήν την λογική έκανα κι εγώ την πρώτη online αγορά μου απ' το Boohoo πριν μερικά χρόνια και είναι το κατάστημα για το οποίο θα σας μιλήσω σήμερα. Στο Boohoo θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ γυναικεία, ανδρικά και παιδικά. Βρίσκεται στην Αγγλία και έχει ρούχα αρκετά οικονομικά, ενώ μπορείς να βρεις ρούχα από petite έως plus sizeΑνανεώνει την κολεξιόν του εβδομαδιαία, ενημερώνοντας το site με καινούρια προϊόντα κάθε μέρα! Μπορείς να βρεις casual κομμάτια αλλά και πιο επίσημα και σ' αυτό σε βοηθούν οι κατηγορίες που είναι χωρισμένα κάνοντας πιο εύκολη την αναζήτηση σου.

Άξιο να σημειωθεί είναι επίσης πως το site διαθέτει εκπτωτικό τμήμα όλο τον χρόνο! Εκεί μπορείς να βρεις ρούχα με έκπτωση έως και 80% απ' την αρχική τους τιμή. Σ' αυτό το τμήμα μη νομίζεις ότι θα βρεις ρούχα από περασμένες σεζόν και ότι τους “ξεμένει” όπως συνηθίζουν τα περισσότερα καταστήματα. Θα βρεις επίσης και ρούχα απ' τη νέα συλλογή απ' τα οποία έχουν μείνει λίγα κομμάτια και νούμερα, που γι' αυτό το λόγο τα έχουν προσθέσει στο τμήμα “sales”.

Όπως βλέπεις έχω εντρυφήσει (χαχα) σ' αυτό το κατάστημα γιατί κάνω αγορές απ' αυτό κάθε χρόνο. Έχει καλή ποιότητα σε όλα του τα ρούχα. Δε μου έχει αποσταλεί ποτέ κάτι που να με έχει απογοητεύσει ποιοτικά ή να μην είναι έτσι όπως το περίμενα.. Σε κάθε ρούχο έχει αναλυτικές λεπτομέρειες για την ποιότητα του. Μερικά μπορείς να τα δεις πως είναι και φορεμένα, γιατί πέρα απ' τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν θα βρεις και ένα βίντεο από πασαρέλα, για να μπορείς να κρίνεις καλύτερα αν σου κάνει και είναι αυτό που θες. Υπάρχει επίσης αναλυτικός οδηγός μεγεθών στο site, όπως και σε κάθε ρούχο για να είσαι σίγουρη ότι το νούμερο που θα διαλέξεις θα σου ταιριάζει!

Άλλο ένα θετικό είναι ότι κάνει συχνές προσφορέςεκπτώσεις, και προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σου. Επειδή βρίσκεται στην Αγγλία παίρνει περίπου 10-15 μέρες να φτάσουν τα πράγματα, στην περιοχή που μένω εγώ τουλάχιστον.


Παρακάτω σας έχω μερικές προτάσεις για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να βρείτε στο Boohoo.  


1 | 2 | 3
4 | 5 | 6
7 | 8 | 9





Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Πολύ ενδιαφερον αυτό το E-shop.Κι εμενα μου αρεσει να ψωνιζω από το ιντερνετ γιατι βρισκω και μεγαλη ποικηλια στα ρουχα και πολύ χαμηλες τιμες.Πολυ ωραιο το ποστ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Πράγματι το online shopping είναι σωτήριο μερικές φορές!

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes