Valentine's Day Essentials




Το θέμα των ημερών; Ο Άγιος Βαλεντίνος! Ξενόφερτο έθιμο αλλά το τιμάμε χρόνια τώρα στην χώρα μας. Αυτήν την ημέρα όλα έχουν να κάνουν με τον έρωτα και το πάθος και ποιο είναι το χρώμα που αντιπροσωπεύει αυτό το συναίσθημα; Το κόκκινο φυσικά! Κόκκινα ρούχα, νύχια, κραγιόν και αξεσουάρ, όλα μαζί συνδυασμένα και φορεμένα την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου!

Είναι σημαντικό αυτή τη μέρα, ό,τι και να επιλέξεις να βάλεις, να αισθάνεσαι και να φαίνεσαι στα καλύτερα σου! Φόρεσε την αυτοπεποίθηση σου λοιπόν και πάμε να δούμε μαζί τι άλλο θα χρειαστείς για να απογειώσεις την εμφάνιση σου!



All About Nails

CHINA GLAZE SeduceMe | ESSENCE THE GEL NAIL POLISH TOP COAT | KORRES NAIL POLISH CORAL RED #48 | CHINA GLAZE Hey Sailor | ZOYA Diana 



Διάλεξε ένα κόκκινο χρώμα και αν θες να πειραματιστείς με σχέδια στα νύχια σου εδώ θα βρεις 4 διαφορετικά για να διαλέξεις!



All About Jewelry

Φόρεσε κάτι διακριτικό στο λαιμό ή στο χέρι ανάλογα με το ρούχο που θα επιλέξεις να βάλεις.



All About Clothes

EXPRESSRED ALL-OVER LACE BUTTON FRONT SHIRT | FREE PEOPLE NEW TELL TALETUNIC | WOMEN'S BB DAKOTA 'YALE' LACE PANEL FIT & FLARE DRESS | EXPRESS SIDE ZIPPER MIDI PENCIL SKIRT 


Αν είσαι τολμηρή το κόκκινο είναι μονόδρομος! Επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα και κάνε τη διαφορά!



All About Shoes

Αν επιλέξεις κόκκινο φόρεμα συνδύασε το με nude παπούτσια. (Δείχνει και τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα) Αν κάνεις μια πιο safe επιλογή τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσεις χρώμα, διαλέγοντας κόκκινες γόβες που μπορείς να της συνδυάσεις ακόμα και με τζιν, για μια πιο casual εμφάνιση!



All About Makeup


                             
Κινήσου σε γήινους τόνους που να κολακεύουν και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου! Αν δεν επέλεξες το κόκκινο στο ντύσιμο σου, εδώ μπορείς να τολμήσεις φορώντας έντονα κόκκινα χείλη, το χαμόγελο σου και δε χρειάζεται τίποτα παραπάνω! Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου κρατώντας τα μάτια σου πιο απαλά βάζοντας μόνο αιλάινερ και μάσκαρα. Τελείωσε δίνοντας λίγη λάμψη στα ζυγωματικά σου και είσαι έτοιμη!




Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

  1. Ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και τις γόβες Νο7 ευχαρίστως θα τα τιμούσα! Πολύ φλογερές αλλά και σικάτες επιλογές!!!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes