DIY nail stickers | Φτιάξε αυτοκόλλητα νυχιών



Όπως θα ξέρετε κυκλοφορούν εδώ και καιρό πολλά αυτοκόλλητα νυχιών είτε για ολόκληρο το νύχι, είτε απλά σαν διακοσμητικά. Στο σημερινό DIY θα σας δείξω πως μπορείτε να φτιάξετε και τα δύο! Όρεξη και έμπνευση να έχετε και δε χρειάζεστε τίποτα περισσότερο! Πραγματικά είναι εύκολο να τα φτιάξει κανείς και μπορεί να σου λύσει τα χέρια πολλές φορές, όταν δεν έχεις χρόνο να περιποιηθείς τα άκρα σου.

Για τα αυτοκόλλητα νυχιών θα χρειαστείτε:

  • μανό
  • πλαστική σακούλα
  • εργαλείο για τελείες ή οδοντογλυφίδα
  • ψαλίδι

Η διαδικασία είναι απλή! Σε μια διάφανη πλαστική σακούλα εφαρμόζετε μερικές στρώσεις μανό της επιλογής σας και ξεκινάτε να σχεδιάζετε το σχέδιο σας όπως ακριβώς θα κάνατε και στα νύχια σας. Αυτός ο τρόπος βέβαια ίσως να είναι πιο εύκολος να πετύχεις ομοιόμορφα σχέδια, γιατί είναι σαν να ζωγραφίζεις απευθείας στο χαρτί και όχι στα νύχια που αν μη τι άλλο δυσκολεύει να πετύχεις και τα δύο χέρια μόνη σου.

Επίσης μπορείτε να εφαρμόσετε απλά μερικές στρώσεις μανό και αφού στεγνώσει να το αφαιρέσετε προσεκτικά με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Στη συνέχεια μπορείτε να το κόψετε στα σχέδια που θέλετε με το ψαλίδι και να τα κολλήσετε πάνω στα νύχια σας.

Εναλλακτικά απλώνετε μια στρώση διάφανο μανό και από πάνω ζωγραφίζετε το σχέδιο που θέλετε. Μ' αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μικρά αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τα νύχια σας εύκολα και γρήγορα όταν δεν έχετε χρόνο.

Για να κολλήσετε τα αυτοκόλλητα πάνω στα νύχια περάστε μια στρώση βάση κολλήστε το αυτοκόλλητο και τελειώστε με top coat.

Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο!





Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό άρθρο! Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

Να περνάτε όμορφα και δημιουργικά! Γεια σας! 😊
SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes