Οδηγός καταστημάτων ειδών χόμπι και χειροτεχνίας




Επειδή πολλοί ασχολούνται με κατασκευές και για μένα το χειροποίητο ήταν πάντα μέρος της ζωής μου, γιατί πάντα είχα κάποιο χόμπι, κάτι έφτιαχνα, ή κάτι μου άρεσε και θα ήθελα να μάθω να φτιάχνω, σκέφτηκα να φτιάξω ένα συγκεντρωτικό οδηγό με καταστήματα που πουλάνε είδη χόμπι και χειροτεχνίας και γενικά έχουν πρώτες ύλες υλικών για να φτιάξεις ότι μπορείς να φανταστείς!



Καταστήματα με διάφορα είδη χόμπι

Καταστήματα με υλικά κοσμημάτων


Καταστήματα με πρώτες ύλες καλλυντικών


Επέλεξα αυτά με τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών. Αν ξέρετε κάποιο άλλο απ' το οποίο προμηθεύεστε τα υλικά σας και έχει online κατάστημα μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω και εγώ θα το προσθέσω στη λίστα!


Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το σημερινό ποστ! Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!



Follow me


SPREAD THE LOVE

6 σχόλια :

  1. Ανώνυμος28/1/17

    Υπέροχη ανάρτηση! Πολυ χρήσιμο που τα συγκέντρωσες όλα σε ένα μέρος. Εγώ έχω βρει μεγάλη ποικιλία χαντρών κλπ. στα καταστήματα DIVA. Για είδη διακόσμησης και διάφορα DIY projects ψωνίζω από το Newman που είναι λιγάκι ακριβό βέβαια αλλά έχει τεράστια ποικιλία και με βολεύει λόγω κέντρου.

    Φιλιά!
    Ιωάννα
    www.ioannasnotebook.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου και για τις προτάσεις!! :)

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/18

    Τέλειο το άρθρο σας. Μπορείτε ομως να προσθέσετε και καταστηματα που διαθετουν διαφορα πετρωματα τα οποια συγκεντρωνουν οι λατρεις αυτου τους ειδους. Γενικά υπαρχουν ακόμα πολλα που μπορείτε να γραψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο! Πρέπει να ανανεωθεί ο οδηγός είναι η αλήθεια... Ευχαριστώ για την ιδέα, θα το κοιτάξω και αυτό! :)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/3/19

    Α τι τέλεια. Εγω βρήκα επίσης τυχαία ενα site με ξύλινα διακοσμητικά για κατασκευές!!!

    https://onwood.gr/index.php?route=common/home

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο! Θα το προσθέσω! :)

      Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes