Πως να προσθέσεις εφέ χιονιού στο blog σου



Γεια σας! Χρόνια έβλεπα τα blogs και τα διάφορα sites αυτόν τον καιρό να στολίζονται κατά κάποιο τρόπο ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών και ήταν αδύνατον φέτος που έχω το δικό μου blog να συγκρατηθώ και να μη θέλω να το στολίσω με κάποιο τρόπο! Έψαχνα μέρες, δοκίμασα διάφορα και κατέληξα στο εφέ χιονιού που βλέπετε αυτή τη στιγμή! Να πω την αλήθεια τα περισσότερα δε δούλευαν (η εγώ έκανα κάτι λάθος) καθώς ο κώδικας που είναι φτιαγμένα τα εφέ είναι παλιός και το Blogger ανανεώνεται συνεχώς! Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα αυτό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας για να μη ψάχνετε στα δεκάδες sites που υπάρχουν και δοκιμάζετε τσάμπα!

Οπότε αν θες να εγκαταστήσεις και εσύ εφέ χιονιού στο ιστολόγιο σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στη Διάταξη → Προσθήκη Gadget → HTML/ JavaScript και να κάνεις αντιγραφή επικόλληση το παρακάτω στο “Περιεχόμενο” αφήνοντας τον τίτλο κενό. Πατάς αποθήκευση και έτοιμο!


<script type="text/javascript" src="http://www.skincorner.com/snow.js">
</script>


Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το σημερινό ποστ. Αν σας άρεσε κάντε share και ακολουθήστε με στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!
SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes